أخر المقالات
تحميل...
ضع بريدك هنا وأحصل على أخر التحديثات!

عـــالــمـك الــخـاص بـــك!.

الأحد، 19 يناير 2014

طريقه عمل تشيز كيك


 
مقادير طبقة البسكويت:
علبة بسكويت كبيرة سادة
3 ملعقة كبيرة زبدة سايحة

مقادير طبقة الجبنة:
كوب ساور كريم (ممكن تستبدليها بلبن رايب)
ملعقة كبيرة بشر البرتقال
ملعقة كبيرة بشر الليمون
1½ كوب سكر أبيض
¼ كيلو جبنة كريمي
ملعقة كبيرة فانيليا
2/3 كوب لبن
¼ كوب دقيق
4 بيضة

الطريقة:
1- لعمل طبقة البسكويت: اعجني البسكويت مع الزبدة، وبعدين ادهني الصينية بزيت نباتي وافردي عجينة البسكويت بإيديكي.

2- لعمل طبقة الجبنة: اخلطي الدقيق والساور كريم أو اللبن الرايب، مع الفانيليا لحد ما الخليط يتجانس وسيبيه على جنب.
3- اخلطي الجبنة مع السكر، وبعد كده ضيفي اللبن واخلطيهم مع بعض كويس، وبعدين ضيفي البيض واستمري بالخلط، وبعد كده ضيفي بشر الليمون والبرتقال واخلطيهم مع بعض، وبعدين ضيفي الخليط لعجينة الدقيق والساور كريم واخلطيهم مع بعض لحد ما الخليط يتجانس.

4- افردي طبقة الجبنة على طبقة البسكويت ودخليها الفرن لمدة ساعة، وبعد كده اطفي الفرن وسيبيها جواه لمدة 3 ساعات، وقدميها.. وبالهنا والشفا.




شاركها مع أصدقائك!
تابعني→
أبدي اعجابك →
شارك! →

0 التعليقات :

إرسال تعليق